Toppkvalitet genom hela processen

Hög kvalitet i material, arbeten och service.

Där har du ingredienserna som på mindre än ett decennium gett Plåt på Österlen AB ett oklanderligt renommé i branschen. Och som förvandlat en liten enskild firma till ett aktiebolag med åtta anställda och en årlig omsättning på över sex miljoner kronor.

-Från artikel av Nätverket Österlen

För åtta år sedan startade Tim Nilsson och hans pappa Bo Mårtensson plåtslageriet på Hannelundsgatan i Tomelilla. Då var det en liten enskild firma med ett fåtal kunder – idag är Plåt på Österlen AB ett aktiebolag (bildat 2011) med åtta anställda, sex miljoner i omsättning och en trogen kundkrets som spänner över hela Österlen och Ystadregionen. Företaget utför arbeten till företag, privatpersoner och kommuner. Idag är Ystad kommun, Tomelilla kommun och Hsb några av kunderna man utför arbeten till.

– Vi har även en del jobb i Malmö, Lund och Trelleborg,

 Gott rykte

Verksamheten – och omsättningen – har växt successivt i takt med att Plåt på Österlen AB har blivit ett namn i branschen. Företagets signum är att kombinera professionellt arbete med god kundkontakt och personlig service genom hela processen.

– Det viktiga för oss är att kunna garantera kvaliteten i alla led. Vi har över 45 års erfarenhet av branschen och har hunnit samla på oss så mycket kunskap och erfarenhet att vi kan ställa garanti för att vårt jobb håller högsta kvalitet. -Tim Nilsson VD Plåt på Österlen AB

Ambitionen omfattar inte bara arbetets utförande utan i lika hög grad material, kundkontakt och synen på intern utveckling.

 Satsar på utbildning

– Vi som jobbar på företaget genomgår med jämna mellanrum utbildningar och kurser för att hålla oss uppdaterade med den senaste informationen och kunskapen i byggnadsplåtslageri och även inom ansvar och försäkringar. Allt för att kunden ska känna trygghet när den anlitar oss.
Tryggheten säkras också genom den höga servicenivån och den proffsiga kundkontakten.

Inte bara plåt

Plåt på Österlen utför för övrigt inte bara allt inom plåtslageri utan även mindre smidesarbeten och hela takbyten från grunden. Under våra referenser kan du se referenser över tidigare utförda arbeten som bidragit till att företaget skaffat sig så många nöjda kunder.